Käytämme evästeitä palvelujemme tuottamiseen. Kun käytät tuotteitamme, hyväksyt evästeiden käyttömme.

Maailman Johtava BIM-Sisältöalusta

Etsi 486 566parametrisiä BIM-kohteita, joista ladata 1 677 valmistajat

Löydä projektiisi sopivat tuotteet

BIMobject Cloud on maailman suurin valmistajakohtaisen BIM-sisällön alusta. Sen kätevät ominaisuudet mahdollistavat tuhansien laadukkaiden tuotteiden haun nopeasti ja projektisi tarpeiden mukaisesti. Lataa ilmaiseksi ja sisällytä mukaan käyttämäsi ohjelmiston mukaiset tietomuotovaihtoehdot. Tuotteet ovat aina ajan tasalla, joten sekä sinä että tiimisi pysytte aina samalla viivalla. Onko kysyttävää? Valmistaja on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

Organisoi kaikki tuotteesi EVOlla

EVO on ilmaissovellus, jonka avulla voit kehittää oman tuotekirjastosi ja järjestellä sen mielesi mukaan. Hankitpa tuotteesi sitten BIMobject Cloud tai lataat ne omalta koneeltasi, niin EVO pitää ne yhdessä ja samassa paikassa, josta voit käyttää niitä missä ja milloin vain.

Virtaviivaista työnkulkuasi kätevillä liitännäisillä

Ilmaiset liitännäisemme auttavat sinua keskittymään työsi piristävään puoleen tarjoamalla sinulle välittömän yhteyden BIMobject Cloudiin ARCHICADin, Revitin, SketchUpin, Vectorworksin ja AutoCADin kautta. Voit selata, suodattaa ja ladata tuotteita projektiisi vailla tarvetta eri ikkunoiden välillä hyppimiseen, sillä se kaikki onnistuu nyt suoraan lempiohjelmistosi kautta. Kuluta vähemmän aikaa turhaan klikkailuun ja keskity luomiseen!

0
Tuotteiden katselukertaa
0
Lataukset
0
Brändit