Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Canopy for inlet AC

Ref. unike: AC
Markë: AERECO Nordic Countries
Familja e produktit: Canopy and channel for inlet
Grupi i produkteve: AC
Gjersia (mm): 399
Lartësi (mm): 28.5
Thellsia (mm): 26.4
Data e publikimit: 2018-12-06
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
Airflow controller canopy with insect grille


Materiali kryesor: ABS
Materiali i mesëm:
Projektuar në: France
Prodhuar në: France
Pesha Neto (Kg): 0.075

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ventilimi mekanik
IFC klasifikim: Air Terminal
Emri i UNSPSC: Air exhausters
Kodi i UNSPSC: 40101502
Uniclass 1.4 Kod: JU88
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Air terminal devices
Uniclass 2.0 Kod: PR-75-48-02
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Air Terminals
Uniclass 2015 Kod: Pr_70_55_51_52
Uniclass 2015 Përshkrimi: Terminal units
NBS Reference Kod: 75-48-02
NBS Reference Përshkrimi: Air Terminals
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 36 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Air Terminal Units
OmniClass Numër: 23-33 41 17
OmniClass Titull: Terminal Air Units
CSI UniFormat II Code: D30
CSI UniFormat II Title: HVAC
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Mechanical Ventilation

Emri Vlerë
Depth 26.4 mm
Height 28.5 mm
Width 399 mm

BIMobject®