Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Canopy for inlet AS

Ref. unike: AS
Markë: AERECO Nordic Countries
Familja e produktit: Canopy and channel for inlet
Grupi i produkteve: AS
Gjersia (mm): 400
Lartësi (mm): 25
Thellsia (mm): 23
Data e publikimit: 2018-12-06
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
standard canopy with insect grille

External air inlet canopies are intended to protect the elements of the frame (windows, walls, casings), supporting the holes for air passage against bad weather and water infiltration. Their role is also aesthetics as they ensure the façade integration. Other functions such as soundproofing, anti-insect protection, etc. also exist.


Materiali kryesor: ABS
Materiali i mesëm:
Projektuar në: France
Prodhuar në: France
Pesha Neto (Kg): 0.038

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ventilimi mekanik
IFC klasifikim: Air Terminal
Emri i UNSPSC: Air exhausters
Kodi i UNSPSC: 40101502
Uniclass 1.4 Kod: JU88
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Air terminal devices
Uniclass 2.0 Kod: PR-75-48-02
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Air Terminals
Uniclass 2015 Kod: Pr_70_55_51_52
Uniclass 2015 Përshkrimi: Terminal units
NBS Reference Kod: 75-48-02
NBS Reference Përshkrimi: Air Terminals
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 36 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Air Terminal Units
OmniClass Numër: 23-33 41 17
OmniClass Titull: Terminal Air Units
CSI UniFormat II Code: D30
CSI UniFormat II Title: HVAC
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Mechanical Ventilation

Emri Vlerë
Depth 23 mm
Height 25 mm
Width 400 mm

BIMobject®