Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Air inlet EHA²

Ref. unike: EHA2
Markë: AERECO Nordic Countries
Familja e produktit: Air inlet
Grupi i produkteve: EHA²
Gjersia (mm): 423
Lartësi (mm): 54
Thellsia (mm): 59
Data e publikimit: 2018-12-06
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
Acoustic humidity sensitive air inlet

Stylish design, with maximum functions

The stylish design of the EHA² air inlet enables perfect integration on most windows or rolling shutter casings. With the inclusion of high efficiency acoustic foam the product reaches an acoustic attenuation of up to 42 dB when mounted with the special base and canopy. An optional device allows on demand manually closing or opening of the air inlet, complementing the humidity sensitive function available on the EHA².


Materiali kryesor: Polystyrene (EPS)
Materiali i mesëm: ABS
Projektuar në: France
Prodhuar në: France
Pesha Neto (Kg): 0.271

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ventilimi mekanik
IFC klasifikim: Air Terminal
Emri i UNSPSC: Air exhausters
Kodi i UNSPSC: 40101502
Uniclass 1.4 Kod: JU88
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Air terminal devices
Uniclass 2.0 Kod: PR-75-48-02
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Air Terminals
Uniclass 2015 Kod: Pr_70_55_51_52
Uniclass 2015 Përshkrimi: Terminal units
NBS Reference Kod: 75-48-02
NBS Reference Përshkrimi: Air Terminals
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 36 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Air Terminal Units
OmniClass Numër: 23-33 41 17
OmniClass Titull: Terminal Air Units
CSI UniFormat II Code: D30
CSI UniFormat II Title: HVAC
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Mechanical Ventilation

Emri Vlerë
Depth 59 mm
Height 54 mm
Width 423 mm

BIMobject®