Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Air inlet EHT

Ref. unike: EHT
Markë: AERECO Nordic Countries
Familja e produktit: Air inlet
Grupi i produkteve: EHT
Gjersia (mm): 240
Lartësi (mm): 145
Thellsia (mm): 56
Data e publikimit: 2018-12-06
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
Wall Humidity Sensitive Air Inlet

The efficient wall mounted alternative

Installed on the wall or on a rolling shutter casing, the EHT humidity sensitive air inlet is the ideal choice for air admission through the wall, and thus provides an alternative where lack of available space (on window frames) prevents the installation of window mounted air inlets. With additional accessories, it reaches a high performance level of acoustic protection, until 52 dB. A manual closing device is also available for a protection against cold weather and strong wind.


Materiali kryesor: Polystyrene (EPS)
Materiali i mesëm:
Projektuar në: France
Prodhuar në: France

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ventilimi mekanik
IFC klasifikim: Air Terminal
Emri i UNSPSC: Air exhausters
Kodi i UNSPSC: 40101502
Uniclass 1.4 Kod: JU88
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Air terminal devices
Uniclass 2.0 Kod: PR-75-48-02
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Air Terminals
Uniclass 2015 Kod: Pr_70_55_51_52
Uniclass 2015 Përshkrimi: Terminal units
NBS Reference Kod: 75-48-02
NBS Reference Përshkrimi: Air Terminals
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 36 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Air Terminal Units
OmniClass Numër: 23-33 41 17
OmniClass Titull: Terminal Air Units
CSI UniFormat II Code: D30
CSI UniFormat II Title: HVAC
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Mechanical Ventilation

Emri Vlerë
Current 56 A
Height 145 mm
Width 240 mm

BIMobject®