Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Air inlet EMM

Ref. unike: EMM
Markë: AERECO Nordic Countries
Familja e produktit: Air inlet
Grupi i produkteve: EMM
Gjersia (mm): 402
Lartësi (mm): 39.5
Thellsia (mm): 46
Data e publikimit: 2018-12-06
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
Humidity sensitive air inlet

Slim, robust design

The EMM air inlet concentrates all of Aereco’s experience in the manufacture of humidity controlled ventilation products.
The slim and robust design of the EMM humidity sensitive air inlet, available in two airflow models and three different colours, has contributed to its success in many countries. With its acoustic canopy, the EMM air inlet achieves an acoustic attenuation of 37 dB.


Materiali kryesor: Polystyrene (EPS)
Materiali i mesëm:
Projektuar në: France
Prodhuar në: France
Pesha Neto (Kg): 0.17

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ventilimi mekanik
IFC klasifikim: Air Terminal
Emri i UNSPSC: Air exhausters
Kodi i UNSPSC: 40101502
Uniclass 1.4 Kod: JU88
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Air terminal devices
Uniclass 2.0 Kod: PR-75-48-02
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Air Terminals
Uniclass 2015 Kod: Pr_70_55_51_52
Uniclass 2015 Përshkrimi: Terminal units
NBS Reference Kod: 75-48-02
NBS Reference Përshkrimi: Air Terminals
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 36 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Air Terminal Units
OmniClass Numër: 23-33 41 17
OmniClass Titull: Terminal Air Units
CSI UniFormat II Code: D30
CSI UniFormat II Title: HVAC
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Mechanical Ventilation

Emri Vlerë
Depth 46 mm
Height 39.5 mm
Width 402 mm

BIMobject®