Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Air inlet EMM²

Ref. unike: EMM2
Markë: AERECO Nordic Countries
Familja e produktit: Air inlet
Grupi i produkteve: EMM²
Gjersia (mm): 406
Lartësi (mm): 50
Thellsia (mm): 47
Data e publikimit: 2018-12-06
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
Humidity sensitive air inlet for windows

Slim design for perfect integrationWith its slim design (only 31 mm thickness), the EMM² is optimised to discreetly integrate on all types of windows. Its humidity sensitive sensor modulates the airflow according to the ambient humidity level.

The EMM² has specific accessories to increase the airflow or to adapt the air direction if necessary. The range is composed of 2 humidity sensitive versions and 4 different colors; its single-part front cover facilitates painting. Installed with a specific canopy, it provides an acoustic attenuation of 37 dB.


Materiali kryesor: Polystyrene (EPS)
Materiali i mesëm: ABS
Projektuar në: France
Prodhuar në: France
Pesha Neto (Kg): 0.195

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ventilimi mekanik
IFC klasifikim: Air Terminal
Emri i UNSPSC: Air exhausters
Kodi i UNSPSC: 40101502
Uniclass 1.4 Kod: JU88
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Air terminal devices
Uniclass 2.0 Kod: PR-75-48-02
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Air Terminals
Uniclass 2015 Kod: Pr_70_55_51_52
Uniclass 2015 Përshkrimi: Terminal units
NBS Reference Kod: 75-48-02
NBS Reference Përshkrimi: Air Terminals
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 36 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Air Terminal Units
OmniClass Numër: 23-33 41 17
OmniClass Titull: Terminal Air Units
CSI UniFormat II Code: D30
CSI UniFormat II Title: HVAC
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Mechanical Ventilation

Emri Vlerë
Depth 47 mm
Height 50 mm
Width 406 mm

BIMobject®