Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

Amma 60" x 60" x 21", Therapeutic Bath, Corner & Drop-in

Ref. unike: bainultra-008
Markë: BainUltra
Familja e produktit: Therapeutic Whirlpool Baths
Grupi i produkteve: Amma Collection
Data e publikimit: 2017-05-30
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)

THE NAME AMMA® COMES FROM TWO CHINESE CHARACTERS, AN AND MO, WHICH TOGETHER MEAN “CALM THROUGH TOUCH.”

The ergonomics of the bath interior (oblate or egg-shaped) offer superior comfort and an enhanced Hydro-thermo Massage® experience.

Amma features the widest range of size and installation options.


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Canada
Prodhuar në: Canada

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Dush & Spas
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_06_08
Uniclass 2015 Përshkrimi: Baths
CSI MasterFormat 2014 Code: 22 41 19
CSI MasterFormat 2014 Title: Residential Bathtubs
OmniClass Numër: 23-25 29 11 11
OmniClass Titull: Therapeutic Baths
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • United States

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar