Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Glazings for existing slabs

Ref. unike: glazing-wintergarden-slabs
Markë: Balco
Familja e produktit: Balconies
Grupi i produkteve: Glazing
Data e publikimit: 2016-04-01
Numri i botimeve: 1
Lloj: Assembly (objekte të shumëfishta)
Shkarko (1)
Our complete glazing system offers you plenty of choice for your balconies. You can either use the floor module and roof from your existing balcony, or build an entirely new one from scratch. You then have a range of drainage, frontage and windows to choose from.


Materiali kryesor: Aluminium
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden

Kategoritë BIMobject: Ndërtim - Ballkon
IFC klasifikim: Building Element
Uniclass 1.4 Kod: JL4
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Glazing
Uniclass 2.0 Kod: SS-25-60-35
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Glazing Systems
Uniclass 2015 Kod: Ss_25_60_35
Uniclass 2015 Përshkrimi: Glazing systems
NBS Reference Kod: 25-60-35
NBS Reference Përshkrimi: Glazing Systems
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Finland
  • Germany
  • Netherlands
  • Norway
  • Sweden
  • Switzerland
  • United Kingdom

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar