Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Carpet Beating Rack

Ref. unike: carpetbeatingrack
Markë: BikeKeeper
Familja e produktit: BikeKeeper
Grupi i produkteve: Outdoor furniture
Data e publikimit: 2016-08-23
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
CARPET BEATING RACK, imbedded BKP501or surface BKP502

It is easy to create a pleasant, finished look for the yard with BikeKeeper
outdoor furniture. Just like our bicycle racks, BikeKeeper outdoor furniture
have been made to withstand wear and tear, knocks and weather variations.


Materiali kryesor: Stainless steel
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Finland
Prodhuar në: Finland
Pesha Neto (Kg): 50

Kategoritë BIMobject: Landscaping - Outdoor Furniture
IFC klasifikim: Furnishing Element
Uniclass 1.4 Kod: L72413
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Carpet cleaning equipment

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar