Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

BIM in the US market - BIMobject LIVe 2016

Ref. unike: bimobject_live_2016_BIM_in_the_us_market
Markë: BIMobject LIVe 2016
Familja e produktit: Presentations
Grupi i produkteve: BIMobject LIVe 2016
Data e publikimit: 2012-11-09
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)
BIM in the US market – Doug Bevill, President, BIMobject North America


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Ndërtim - Dokumentet

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar