Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit here !

I agree
;

Electriflex LD™ Wall Hung Electric Water Heater

Ref. unike: bradfordwhite-0046
Markë: Bradford White
Familja e produktit: HVAC
Grupi i produkteve: Storage Water Heaters
Data e publikimit: 2016-12-16
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
When floor space is at a premium and you need hot water in a commercial application, the Light Duty Wall Hung models are the answer. Equipped with a factory installed mounting bracket, these water heaters offer bottom water connections for easy installation and are field convertible for various wiring configurations.


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ngrohës uji

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Water Heaters

Emri Vlerë
Capacity 6 ; 12 ; 19 gal
Hot Water Connection Size 3/4" NPT
Lining Material Vitraglas®
Maximum Pressure 150 psi
Shipping Weight 33 ; 48 ; 59 lb

Bradford White

Properties

Emri Vlerë
Heating Options Electric

BIMobject®