Filtri

Sanitar

Shkarko dhe kërko për sanitar. Shfleto bibliotekën e kuruar të BIMobject për të kërkuar produkte specifike të prodhuesit dhe zgjidh sanitar që do të përdorësh në projektin tënd. Këtu mund të gjesh çfarëdo, qoftë kur kërkon diçka për një treg të veçantë, softuer BIM apo markë. Filtro për lloje skedarësh përfshirë familjet Revit dhe të dhënat BIM si objekte, certifikime dhe specifikime.