Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

GEMMA 2 BSH MXR B-IN CHROME KIT 1+2

Ref. unike: A6257
Markë: Ceramica Dolomite
Familja e produktit: Sanitary
Grupi i produkteve: Bath-Shower Mixers
Data e publikimit: 2018-12-07
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (11)
Gemma 2-Miscelatore monocomando ad incasso per vasca/doccia.

Miscelatore monocomando ad incasso per vasca/doccia. Deviatore automatico. Attacchi di alimentazione e scarico alla doccia da 1/2”, scarico alla vasca da 1/2”. Cartuccia da 47 mm con sistema EKO.
Corpo ad incasso incluso nella confezione. Non è corredato di componenti doccia.


Materiali kryesor: Brass
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:
Pesha Neto (Kg): 1.79

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Dush & Spas
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 2.0 Kod: PR-35-06-07
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Bath Water Supply Fittings
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_87_07
Uniclass 2015 Përshkrimi: Bath manual water supply sets
NBS Reference Kod: 35-06-07
NBS Reference Përshkrimi: Bath Water Supply Fittings
OmniClass Numër: 23-31 11 00
OmniClass Titull: Faucets
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Italy

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Bath & Spas

Emri Vlerë
Colour Steel
Depth 63 mm
Height 185 mm
Material Brass
Width 185 mm

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Colour Steel
Material Brass

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar