Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

GEMMA 2 BSN MXR R-MTD PU/MTL SPX CH3

Ref. unike: B0819
Markë: Ceramica Dolomite
Familja e produktit: Sanitary
Grupi i produkteve: Basin Mixer
Data e publikimit: 2018-12-07
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (11)
Gemma 2-Miscelatore monocomando lavabo

Miscelatore monocomando lavabo con bocca di erogazione fissa, rompigetto M24x1, asta comando scarico piletta da 1-1/4”. Tubi flessibili. Cartuccia da 40 mm, tecnologia Bluestart (apertura a freddo), limitatore di temperatura, aeratore a 5 l/m e sistema di fissaggio Easy Fix.
Sporgenza bocca di erogazione 93 mm. Altezza 60 mm.


Materiali kryesor: Brass
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:
Pesha Neto (Kg): 1.62

Kategoritë BIMobject: Sanitary - Basins
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 1.4 Kod: L7212
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Washbasins
Uniclass 2.0 Kod: PR-35-79-95
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Wash Basin And Trough Water Supply Fittings
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_87_96
Uniclass 2015 Përshkrimi: Washbasin manual water supply sets
NBS Reference Kod: 35-79-95
NBS Reference Përshkrimi: Wash Basin And Trough Water Supply Fittings
OmniClass Numër: 23-31 11 00
OmniClass Titull: Faucets
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Italy

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Basins

Emri Vlerë
Color Steel
Material Brass

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar