Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

BASE BSN MXR GRANDE PU/M 5L/MIN BLUE STR

Ref. unike: B5113
Markë: Ceramica Dolomite
Familja e produktit: Sanitary
Grupi i produkteve: Basin Mixer
Data e publikimit: 2018-12-07
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (9)
Base-Miscelatore monocomando lavabo con sistema di apertura a freddo Bluestart,

Miscelatore monocomando lavabo con sistema di apertura a freddo Bluestart, bocca di erogazione fissa, aeratore slim con portata massima 5 l/m. Dotato di cartuccia da 38 mm con limitatore della temperatura. Sistema di fissaggio Easy Fix. Tubi flessibili con attacco G3/8”. Con asta di comando e scarico piletta da 1-1/4”.


Materiali kryesor: Brass
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:
Pesha Neto (Kg): 1.55

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Rubinet
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 1.4 Kod: L7212
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Washbasins
Uniclass 2.0 Kod: PR-35-79-95
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Wash Basin And Trough Water Supply Fittings
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_87_96
Uniclass 2015 Përshkrimi: Washbasin manual water supply sets
NBS Reference Kod: 35-79-95
NBS Reference Përshkrimi: Wash Basin And Trough Water Supply Fittings
OmniClass Numër: 23-31 11 00
OmniClass Titull: Faucets
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Italy

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Basins

Emri Vlerë
Material Brass

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Material Brass

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar