Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

AQUA M1 SH/HEAD 200MM CHR WALL/ARM300

Ref. unike: B9362
Markë: Ceramica Dolomite
Familja e produktit: Sanitary
Grupi i produkteve: Shower Head Set
Data e publikimit: 2018-12-07
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (11)
Aste doccia - Aqua-Soffione

Soffione fisso di diametro 200 mm a 1 funzione con braccio per
attacco a parete da 300 mm.


Materiali kryesor: Brass
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:
Pesha Neto (Kg): 0.81

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Dushe
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 1.4 Kod: L7214
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Showers
Uniclass 2.0 Kod: PR-35-06-80
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Shower Fittings Packages
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_87_75
Uniclass 2015 Përshkrimi: Shower fittings package
NBS Reference Kod: 35-06-80
NBS Reference Përshkrimi: Shower Fittings Packages
OmniClass Numër: 23-31 17 00
OmniClass Titull: Showers
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Italy

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Showers

Emri Vlerë
Length 300 mm
Material Brass

COBie UK

UK.COBie.Component

UK.COBie.Component

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Length 300 mm
UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Material Brass

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar