Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

6” Double Lamp Cutaway CFL Wallwasher - WH6200

Ref. unike: delray_062
Markë: Delray Lighting LLC
Familja e produktit: Downlights
Grupi i produkteve: CFL Wall Wash
Data e publikimit: 2010-09-15
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Delray Lighting Fixtures
  • Energy Efficient Lamps and Ballasts
  • Dimming / Energy Management
  • Short Supply Line
  • Clean Manufacturing Process


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në: United States
Prodhuar në: United States

Kategoritë BIMobject: Lighting - Ceiling Mounted
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • United States

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar