Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

Foursteel - Design Collection - Radiador Eléctrico Black Diamond

Ref. unike: 327650__0
Markë: BIMobject (Demo)
Familja e produktit: Heating products
Grupi i produkteve: Electric wall radiator
Gjersia (mm): 1200
Lartësi (mm): 1500
Thellsia (mm): 130
Data e publikimit: 2012-07-05
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
This product is suitable for handicapped


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm: Steel
Projektuar në: Portugal
Prodhuar në: Portugal

Kategoritë BIMobject: Elektronikë - Pajisje
IFC klasifikim: Furniture
Emri i UNSPSC: Power Generation and Distribution Machinery and Accessories
Kodi i UNSPSC: 26

Mortarr

Mortarr_Links

Mortarr_Links

A set of properties to link to Mortarr Projects

Emri Vlerë
Project https://www.mortarr.com/gasser-chair-company/

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar