Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Halloween Pumpkin

Ref. unike: Halloween-Pumpkin
Markë: BIMobject (Demo)
Familja e produktit: Charity
Grupi i produkteve: Children of the World
Gjersia (mm): 300
Lartësi (mm): 250
Thellsia (mm): 300
Data e publikimit: 2013-12-31
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (7)
Happy Halloween!/BIMobject® Team

gdfhoshdgshdg


Materiali kryesor: Organic
Materiali i mesëm: Organic
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden
Pesha Neto (Kg): 12

Kategoritë BIMobject: Peizazh - Të tjera
IFC klasifikim: Furnishing Element
Emri i UNSPSC: Lamps and lightbulbs
Kodi i UNSPSC: 391016

BIMobject (Demo)

Demo live

Demo BOPC property set

Emri Vlerë
depth 0 mm
Sound Rating 65 V
Water flow 5 mm

BIMobject SEEK Properties

Landscaping - Other

Emri Vlerë
Bicycle Capacity 5 — 10

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
COBie.Type.CreatedBy matthew@bimobject.com

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar