Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

BIMscript & LENA Bookcase Example

Ref. unike: lena-bookcase-example
Markë: BIMobject (Demo)
Familja e produktit: Furniture
Grupi i produkteve: Storage
Data e publikimit: 2015-03-01
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (4)
Bookcase with files created with BIMscript & LENA

Please check the 3D preview as well!


Materiali kryesor: Mosaic
Materiali i mesëm: Wood
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden

Kategoritë BIMobject: Furniture - Shelving & Storage
IFC klasifikim: Furniture
Emri i UNSPSC: Furniture and Furnishings
Kodi i UNSPSC: 56
Uniclass 2.0 Kod: PR-31-77
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Shelves And Storage Units
NBS Reference Kod: 31-77
NBS Reference Përshkrimi: Shelves And Storage Units
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Finland
  • Iceland
  • Norway
  • Sweden
North America
  • United States
South America
  • Brazil

BIMobject (Demo)

Demo live

Demo BOPC property set

Emri Vlerë
depth 0 mm
Sound Rating 65 V
Water flow 5 mm

COBie UK

UK.COBie.Component

UK.COBie.Component

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
COBie.Component.Area 23234
COBie.Component.Description description

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar