Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

BIMobject® Head office proposal@ WTC

Ref. unike: WTCMAC
Markë: BIMobject (Demo)
Familja e produktit: Charity
Grupi i produkteve: Radiadores Eléctricos
Data e publikimit: 2012-01-01
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)
This is the MAC version


Materiali kryesor: Acrylate
Materiali i mesëm: Acrylate
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden

Kategoritë BIMobject: Elektronikë - Pajisje
IFC klasifikim: Beam
Emri i UNSPSC: Power Generation and Distribution Machinery and Accessories
Kodi i UNSPSC: 26

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar