Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

1S15 150mm 30min 42dB 4000mm NW

Ref. unike: 1S15-150mm-30min-42dB-4000mm-NW
Markë: Fermacell
Familja e produktit: Gypsum Fibreboard Wall Solutions
Grupi i produkteve: Partition walls on steel walls without insulation
Thellsia (mm): 150
Data e publikimit: 2017-01-13
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Wall Thickness: 150mm
Stud: C 125 - steel frame@600mm centres
Facings: 1 layer 12.5mm Fermacell Board each side
Insulation: None
Without Fire Rating/Partition Height: 7600 mm
With Fire Rating/Partition Height: 4000 mm
Fire Rating: 30 min
Sound Insulation: 42 Ra (dBA)

Board Types:
  • One Man Boards – Square Edge
  • Standard Boards – Square Edge
  • Tapered Edge Boards – Tapered On 2 Sides
  • Tapered Edge Boards – Tapered On 4 Sides


Materiali kryesor: Gypsum
Materiali i mesëm: Steel
Projektuar në: Germany
Prodhuar në: Germany

Kategoritë BIMobject: Muret - Muret e brendshme
IFC klasifikim: Wall
Emri i UNSPSC: Wallboard
Kodi i UNSPSC: 30161501
Uniclass 1.4 Kod: L384
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Partitions, non-structural internal walls
Uniclass 2.0 Kod: SS-25-10-30-35
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Gypsum Board Partition Systems
Uniclass 2015 Kod: Ss_25_10_30_35
Uniclass 2015 Përshkrimi: Gypsum board partition systems
NBS Reference Kod: 25-10-30-35
NBS Reference Përshkrimi: Gypsum Board Partition Systems
CSI MasterFormat 2014 Code: 10 22 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Partitions
OmniClass Numër: 23-15 11 11 11
OmniClass Titull: Gypsum Board Fixed Partitions
CSI UniFormat II Code: C1010
CSI UniFormat II Title: Partitions
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Spain

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar