Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

FUJITSU VRF AOU72-120RLAVL

Ref. unike: VRF_AOU72-120RLAVL
Markë: FUJITSU GENERAL
Familja e produktit: VRF Air Conditioner
Grupi i produkteve: Outdoor Unit
Gjersia (inç): 42.5
Lartësi (inç): 64.5
Thellsia (inç): 18.88
Data e publikimit: 2019-07-12
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (5)
・Compact Design
・Advanced high efficiency technology
・Long Piping Length
・Top class indoor unit connection
・High Static Pressure
・Top Class Low Operating Sound

The RFA file included 3 models below.

Model Name / Ton / Cooling Capacity / Heating Capacity

AOU72RLAVL / 6 Ton(s) / 72,000 BTU/h / 81,000 BTU/h
AOU96RLAVL / 8 Ton(s) / 96,000 BTU/h / 108,000 BTU/h
AOU120RLAVL / 10 Ton(s) / 120,000 BTU/h / 135,000 BTU/h

Multiple types of RFA(s) are included with Revit type catalog in ZIP file format.

Please download the ZIP file together with RFA and use reload command in Revit to import the other product types.


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Japan
Prodhuar në:
Pesha Neto (Lbs): 470

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Kondicioner
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 00 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Heating, Ventilating, and Air Conditioning (HVAC)
OmniClass Numër: 23-33 39 00
OmniClass Titull: Air Conditioning Equipment
CSI UniFormat II Code: D30
CSI UniFormat II Title: HVAC
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • United States

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Air Conditioning

Emri Vlerë
Refrigerant Type R410A
Voltage 208 ; 230 V

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar