Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit here !

I agree
;

FUJITSU VRF AOUA144-168TLBVG

Ref. unike: VRF_AOUA144-168TLBVG
Markë: FUJITSU GENERAL
Familja e produktit: VRF Air Conditioner
Grupi i produkteve: Outdoor Unit
Gjersia (inç): 73.25
Lartësi (inç): 66.56
Thellsia (inç): 30.13
Data e publikimit: 2019-07-12
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (5)
・High Operating Energy Efficiency
・Space saving combination
・Energy efficiency combination
・All inverter compressor
・Ideal heat exchanger path control
・Sophisticated operation control
・Flexible piping connection
・Flexible installation of Refrigerant Branch unit

The RFA file included 2 models below.

Model Name / Ton / Cooling Capacity / Heating Capacity

AOUA144TLBVG / 12 Ton(s) / 144,000 BTU/h / 162,000 BTU/h
AOUA168TLBVG / 14 Ton(s) / 168,000 BTU/h / 188,000 BTU/h

Multiple types of RFA(s) are included with Revit type catalog in ZIP file format.

Please download the ZIP file together with RFA and use reload command in Revit to import the other product types.


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Japan
Prodhuar në:
Pesha Neto (Lbs): 1194

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Kondicioner
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 00 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Heating, Ventilating, and Air Conditioning (HVAC)
OmniClass Numër: 23-33 39 00
OmniClass Titull: Air Conditioning Equipment
CSI UniFormat II Code: D30
CSI UniFormat II Title: HVAC
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • United States

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Air Conditioning

Emri Vlerë
Refrigerant Type R410A
Voltage 208 ; 230 V

BIMobject®