CR 125

Grundfos CR pumps are vertical, multistage, centrifugal in-line pumps, designed for water supply, water treatment and almost any industrial solution – including high-pressure, hot, dangerous, flammable and aggressive liquids.
Specifikimchevron djathtas
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Africa Asia Europe Middle East North America Oceania
Algjeri
Armeni
Andorra
Afganistan
Kubë
Samoa amerikane
Marok
Brunei
Shqipëri
Izrael
Grenlandë
Australi
Tunizi
Kinë
Bosnjë dhe Hercegovinë
Ishujt Cook
Indonezi
Belgjikë
Fiji
Japoni
Bulgari
Kiribati
Kirgistan
Bjellorusi
Nauru
Kamboxhi
Qipro
Papua Guinea e Re
Korea e jugut
Republika Çeke
Ishujt Solomon
Kazahstan
Danimarkë
Tonga
Sri Lanka
Estoni
Tuvalu
Myanmar (Burma)
Spanjë
Vanuatu
Mongoli
Finlandë
Malazi
Ishujt Faroe
Filipinet
Francë
Singapore
Greqi
Tajlandë
Kroacia
Taxhikistan
Hungari
Turkmenistan
Islandë
Taiwan
Lituani
Uzbekistan
Luksemburg
Vietnam
Letoni
Moldovë
Mali i Zi
Maqedonia (IRJM)
Holandë
Norvegji
Poloni
Portugali
Rumani
Serbia
Rusi
Suedi
Sllovenia
Slovakia
Ukrainë