Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

Bathroom sink 4G2080

Ref. unike: 4G2080
Markë: Gustavsberg
Familja e produktit: Care
Grupi i produkteve: Tvättställ
Gjersia (mm): 800
Thellsia (mm): 550
Data e publikimit: 2017-10-25
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
Wheelchair accessible with shallow basin Smooth underside with grip edge and generous legroom Generous surfaces for toiletries


Materiali kryesor: Porcelain
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Germany
Prodhuar në: Hungary

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Rubinet
IFC klasifikim: Furnishing Element
Emri i UNSPSC: Sinks
Kodi i UNSPSC: 30181504
Uniclass 1.4 Kod: L8211
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Furniture
Uniclass 2.0 Kod: PR-31-75
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Sanitary Accessories
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_87_82
Uniclass 2015 Përshkrimi: Sink manual water supply sets
NBS Reference Kod: 31-75
NBS Reference Përshkrimi: Sanitary Accessories
CSI MasterFormat 2014 Code: 22 41 16.16
CSI MasterFormat 2014 Title: Residential Sinks
OmniClass Numër: 23-19 31 17 11
OmniClass Titull: Bathroom Units
CSI UniFormat II Code: E2010
CSI UniFormat II Title: Fixed Furnishings
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Åland Islands
  • Denmark
  • Estonia
  • Finland
  • Iceland
  • Latvia
  • Lithuania
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Basins

Emri Vlerë
Depth 550 mm
Width 800 mm

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar