Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

Bathtub with full panel - 1050 x 650

Ref. unike: GB2110517410
Markë: Gustavsberg
Familja e produktit: Hip bath
Grupi i produkteve: Hip bath
Gjersia (mm): 650
Lartësi (mm): 1050
Thellsia (mm): 420
Data e publikimit: 2019-06-14
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
Made of titanium steel and enamel, an extremely durable combination

Bathtub with frame 1050 x 650 x 490
Complete with front panel frame, fitted bottom valve and 32 mm drain pipe
Adjustable feet for a robust and stable tub


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm: Aluminium
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Dush & Spas
Emri i UNSPSC: Bathtubs
Kodi i UNSPSC: 30181501
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_06_08
Uniclass 2015 Përshkrimi: Baths
OmniClass Numër: 23-31 15 00
OmniClass Titull: Bathtubs
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Åland Islands
  • Denmark
  • Estonia
  • Finland
  • Iceland
  • Latvia
  • Lithuania
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Bath & Spas

Emri Vlerë
Colour White
Depth 420 mm
Height 490 mm
Installation Method With frame
Length 1050 mm
Material Steel
Width 650 mm

COBie UK

UK.COBie.Component

UK.COBie.Component

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Length 1050 mm
UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Colour White
Material Steel

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar