Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

21/VENTUNO WASHBASIN 75X52 WHITE

Ref. unike: T0155
Markë: Ideal Standard
Familja e produktit: Sanitary
Grupi i produkteve: Wall-hung wash basins
Gjersia (mm): 75
Lartësi (mm): 52
Data e publikimit: 2018-12-07
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (11)
21-Lavabo 750 mm

Lavabo 750 mm dotato di foro centrale per la rubinetteria aperto e laterali diaframmati.
Il lavabo può essere completato con la colonna o la semicolonna.


Materiali kryesor: Ceramics
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:
Pesha Neto (Kg): 22.5

Kategoritë BIMobject: Sanitary - Basins
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 2.0 Kod: PR-35-93-95
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Wc Seats And Covers
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_96_96
Uniclass 2015 Përshkrimi: Wall-hung wash basins
NBS Reference Kod: 35-79-94
NBS Reference Përshkrimi: Wall-Hung Wash Basins
OmniClass Numër: 23-31 13 00
OmniClass Titull: Sinks
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Italy

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Basins

Emri Vlerë
Color White
Material Ceramics

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar