Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

21/VENTUNO BTW BOWL W/SLIM SEAT WHITE

Ref. unike: T3200
Markë: Ideal Standard
Familja e produktit: Sanitary
Grupi i produkteve: WC pans
Data e publikimit: 2018-12-07
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (11)
21-Vaso filo parete corredato di sedile slim a sgancio rapido.

Vaso filo parete corredato di sedile slim a sgancio rapido. Funziona con passo rapido e flussometro portata 1,2 l/sec, cassetta alta (scarico 9 l in 6 sec) o immurata (scarico 6 l in 4 sec). La confezione inlcude i fissaggi a pavimento e il raccordo per convertire lo scarico a muro in scarico a pavimento.


Materiali kryesor: Ceramics
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:
Pesha Neto (Kg): 30.7

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Tualeti
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 2.0 Kod: PR-35-93-94
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Wc Pans
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_93_94
Uniclass 2015 Përshkrimi: WC pans
NBS Reference Kod: 35-93-94
NBS Reference Përshkrimi: Wc Pans
OmniClass Numër: 23-31 19 19 11
OmniClass Titull: Water Operated Water Closets
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Italy

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Toilets

Emri Vlerë
Colour White
Material Ceramics

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Colour White
Material Ceramics

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar