Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

21/VENTUNO S&C SC WHITE SLIM

Ref. unike: T6611
Markë: Ideal Standard
Familja e produktit: Sanitary
Grupi i produkteve: WC Seats and covers
Data e publikimit: 2018-12-07
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (11)
21-Sedili e ricambi.

Sedili e ricambi.


Materiali kryesor: Plastic
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:
Pesha Neto (Kg): 3

Kategoritë BIMobject: Sanitary - Toilet Seats
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 1.4 Kod: L72164
Uniclass 1.4 Përshkrimi: WC cisterns
Uniclass 2.0 Kod: PR-35-93-95
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Wc Seats And Covers
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_93_95
Uniclass 2015 Përshkrimi: WC seats and covers
NBS Reference Kod: 35-93-95
NBS Reference Përshkrimi: Wc Seats And Covers
OmniClass Numër: 23-31 19 19 11
OmniClass Titull: Water Operated Water Closets
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Italy

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar