Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

Knuff 4 leg

Ref. unike: Knuff_4-leg
Markë: inoff
Familja e produktit: Chair
Grupi i produkteve: Knuff
Gjersia (mm): 500
Lartësi (mm): 810
Thellsia (mm): 500
Data e publikimit: 2019-02-04
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (12)
Knuff is a stackable chair with or without armrests (front- and backpointed), a seat shell of shaped wood and a chrome or lacquer base. The seat shell is available in black, white or beech wood with a customer-selected stain. Available with an upholstered seat or fully upholstered. Knuff can be supplied with attachment brackets. Glide caps for the legs and stack covers are standard. Knuff is ideal for environments such as conference facilities.


Materiali kryesor: Metal
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Furniture - Chairs, Stools & Benches
IFC klasifikim: Furniture
Emri i UNSPSC: Furniture and Furnishings
Kodi i UNSPSC: 56
Uniclass 1.4 Kod: L8211
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Furniture
CSI MasterFormat 2014 Code: 12 50 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Furniture
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

Furniture - Chairs, Stools & Benches

Emri Vlerë
Depth 500
Height 810
Width 500

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar