3733 Three-Way ScreenArray® Cinema Loudspeakers

3733 Three-Way ScreenArray® Cinema Loudspeakers

Three-Way ScreenArray® Cinema Loudspeakers
For critical sound reproduction in cinemas utilizing a solid screen. The 3733 uses the 4739 LF for increased low frequency output. The M/HF utilizes Dual Dissimilar Arraying technology to shape the coverage pattern for the optimal use. In addition the horn design improves the frequency response and lowers distortion at higher output. The 2415-XP high frequency drivers represent JBL’s latest HF compression driver, designed to achieve higher output with lower harmonic distortion.

Specifikim
 • Features

  • Three-way ScreenArray design for optimal performance for solid screen cinema.
  • 3733 is available only in bi-amp configuration
  • Design utilizes Dual Dissimilar Arraying technology to improve high frequency coverage and to shape the pattern for raked seating room design
  • The 2415-XP is JBL's next generation high-frequency compression driver
  • Advance waveguide design for improved frequency response and higher output with lower distortion
  • Used in conjunction with CRF2 reflector horns, which are used to reflect high frequency content off a solid screen
  • CRF2 includes the same HF driver as 3733 to maintain tonal quality
Specifikime teknike
 • Referencë unike3733-Three-Way-ScreenArray-Cinema-Loudspeakers
 • Familja e produkteveCinema Sound
 • Grupi i produkteveLarge Format
 • LlojiObjekt (një objekt të vetëm)
 • Data e botimit2020-10-30
 • Numri i botimit1
Të ngjashme
 • Projektuar nëShtetet e Bashkuara
 • Prodhuar nëShtetet e Bashkuara
Klasifikimi
 • Kategoria BIMobjectElektronikë - Audio
 • IFC classificationObjekt
 • Emrin UNSPSCAudio and visual presentation and composing equipment
 • UNSPSC code4511
 • Uniclass 1.4 CodeL76116
 • Uniclass 1.4 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2.0 CodePR-75-06-49
 • Uniclass 2.0 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2015 CodePr_70_75_36_50
 • Uniclass 2015 PërshkrimLoudspeakers
 • NBS Reference Code75-06-49
 • NBS ReferenceLoudspeakers
 • CSI MasterFormat 2014 Code11 52 00
 • CSI MasterFormat 2014 TitleAudio-Visual Equipment
 • OmniClass Number23-37 15 29 11 13

Rajoni i disponueshëm

North America
Anguilla
Antigua dhe Barbuda
Aruba
Barbados
Belize
Bermuda
Ishujt e Virgjër Britanikë
Kanadë
Karaibe Holandë
Ishujt Kajman
Kolektiviteti i Shën Martinit
Kosta Rika
Kubë
Kuraçao
Dominica
Republika Domenikane
El Salvador
Grenlandë
Grenada
Guadeloupe
Guatemala
Haiti
Honduras
Xhamaika
Martinique
Meksikë
Montserrat
Nikaragua
Panama
Porto Riko
Shën Kitts dhe Nevis
Shën Lucia
Shën Pierre dhe Miquelon
Shën Vincent dhe Grenadinet
Saint-Barthélemy
Sint Maarten
Bahamas
Trinidad dhe Tobago
Turks dhe Caicos Islands
Ishujt e Virgjër të SHBA
Shtetet e Bashkuara