MD46 - High Power 4-Way Loudspeaker with 2 x 15" LF DriverMD46 - High Power 4-Way Loudspeaker with 2 x 15" LF DriverMD46 - High Power 4-Way Loudspeaker with 2 x 15" LF DriverMD46 - High Power 4-Way Loudspeaker with 2 x 15" LF Driver
Shfaq imazhet e mëparshme
Shfaq imazhet e mëpasshme

MD46 - High Power 4-Way Loudspeaker with 2 x 15" LF Driver

High Power 4-Way Loudspeaker with 2 x 15" LF Driver - MD46

JBL’s Marquis Dance Club Series is a state-of-the-art family of loudspeaker systems designed specifically for the Dance Club Market. MD46 is a high-power 60° x 40° dual 15" low-frequency system utilizing dual 2265H Differential Drive transducers, CMCD82H 8" mid-range driver, 2432H 3" diaphragm compression driver, and dual ST400 super tweeters. All of the Marquis Series loudspeakers offer unprecedented fidelity, clarity, and breathtaking purity.

FEATURES

 • JBL’s Marquis Dance Club Series is a state-of-the-art family of loudspeaker systems designed specifically for the Dance Club Market. MD46 is a high-power 60° x 40° dual 15" low-frequency system utilizing dual 2265H Differential Drive transducers, CMCD82H 8" mid-range driver, 2432H 3" diaphragm compression driver, and dual ST400 super tweeters. All of the Marquis Series loudspeakers offer unprecedented fidelity, clarity, and breathtaking purity.
 • JBL CMCD-82H 8" cone midrange compression driver
 • JBL 2432H 3" diaphragm, 1.5" exit compression driver
 • 60° x 40° PT™ Progressive Transition waveguide
 • Dual JBL Selenium ST400 Super Tweeters
 • 4-way quad-amplified system

APPLICATIONS

 • Sophisticated dance clubs
 • Anywhere high energy dance music is required


Specifikime teknike
 • Referencë unikeMD46-High-Power-4-Way-Loudspeaker-with-2-x-15-LF-Driver
 • Familja e produkteveVintage
 • Grupi i produkteveInstalled Sound
 • LlojiObjekt (një objekt të vetëm)
 • Data e botimit2020-01-06
 • Numri i botimit1
Të ngjashme
 • Projektuar nëShtetet e Bashkuara
 • Prodhuar nëShtetet e Bashkuara
Klasifikimi
 • Kategoria BIMobjectElektronikë - Audio
 • IFC classificationObjekt
 • Emrin UNSPSCAudio and visual presentation and composing equipment
 • UNSPSC code4511
 • Uniclass 1.4 CodeL76116
 • Uniclass 1.4 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2.0 CodePR-75-06-49
 • Uniclass 2.0 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2015 CodePr_70_75_36_50
 • Uniclass 2015 PërshkrimLoudspeakers
 • NBS Reference Code75-06-49
 • NBS ReferenceLoudspeakers
 • CSI MasterFormat 2014 Code11 52 00
 • CSI MasterFormat 2014 TitleAudio-Visual Equipment
 • OmniClass Number23-37 15 29 11 13

Rajoni i disponueshëm

North America
Anguilla
Antigua dhe Barbuda
Aruba
Barbados
Belize
Bermuda
Ishujt e Virgjër Britanikë
Kanadë
Karaibe Holandë
Ishujt Kajman
Kolektiviteti i Shën Martinit
Kosta Rika
Kubë
Kuraçao
Dominica
Republika Domenikane
El Salvador
Grenlandë
Grenada
Guadeloupe
Guatemala
Haiti
Honduras
Xhamaika
Martinique
Meksikë
Montserrat
Nikaragua
Panama
Porto Riko
Shën Kitts dhe Nevis
Shën Lucia
Shën Pierre dhe Miquelon
Shën Vincent dhe Grenadinet
Saint-Barthélemy
Sint Maarten
Bahamas
Trinidad dhe Tobago
Turks dhe Caicos Islands
Ishujt e Virgjër të SHBA
Shtetet e Bashkuara