STX835 - Dual 15" Three-Way with Horn-Loaded MF/HF section, slot-loaded LFSTX835 - Dual 15" Three-Way with Horn-Loaded MF/HF section, slot-loaded LFSTX835 - Dual 15" Three-Way with Horn-Loaded MF/HF section, slot-loaded LFSTX835 - Dual 15" Three-Way with Horn-Loaded MF/HF section, slot-loaded LFSTX835 - Dual 15" Three-Way with Horn-Loaded MF/HF section, slot-loaded LFSTX835 - Dual 15" Three-Way with Horn-Loaded MF/HF section, slot-loaded LF
Shfaq imazhet e mëparshme
Shfaq imazhet e mëpasshme

STX835 - Dual 15" Three-Way with Horn-Loaded MF/HF section, slot-loaded LF

Dual 15" Three-Way with Horn-Loaded MF/HF section, slot-loaded LF - STX835

A slot-loaded dual 15" three-way system with horn-loaded mid and high sections, designed for full-range use in stand-alone applications or for use in high performance environments as the premier ground stack passive top box. Designed to be placed over the STX828, this cabinet can be used in multiples in a high density situation; the STX835 can deliver amazing sound clarity at high SPL’s. The STX835’s 60 degree by 40 degree mid- and high-frequency waveguides allows two cabinets to be splayed for wide angle coverage.

FEATURES

 • (15 in.) Vented Gap Cooling™ low-frequency driver for extended low-frequency output.
 • CMCD™ Cone Midrange Compression Driver™ provides low midrange distortion, increased sensitivity, extended bandwidth and improved phase coherence.
 • 60°x 40° coverage.
 • Bi-amplified or full-range passive operation.
 • Rugged DuraFlex™ coated enclosures sized to be truck pack friendly.
 • 14-Gauge steel grille lined with acoustically transparent cloth.


Specifikime teknike
 • Referencë unikeSTX835-Dual-15-Three-Way-with-Horn-Loaded-MF-HF-section-slot-loaded-LF
 • Familja e produkteveVintage
 • Grupi i produktevePortable Sound
 • LlojiObjekt (një objekt të vetëm)
 • Data e botimit2020-01-06
 • Numri i botimit1
Të ngjashme
 • Projektuar nëShtetet e Bashkuara
 • Prodhuar nëShtetet e Bashkuara
Klasifikimi
 • Kategoria BIMobjectElektronikë - Audio
 • IFC classificationObjekt
 • Emrin UNSPSCAudio and visual presentation and composing equipment
 • UNSPSC code4511
 • Uniclass 1.4 CodeL76116
 • Uniclass 1.4 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2.0 CodePR-75-06-49
 • Uniclass 2.0 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2015 CodePr_70_75_36_50
 • Uniclass 2015 PërshkrimLoudspeakers
 • NBS Reference Code75-06-49
 • NBS ReferenceLoudspeakers
 • CSI MasterFormat 2014 Code11 52 00
 • CSI MasterFormat 2014 TitleAudio-Visual Equipment
 • OmniClass Number23-37 15 29 11 13

Rajoni i disponueshëm

North America
Anguilla
Antigua dhe Barbuda
Aruba
Barbados
Belize
Bermuda
Ishujt e Virgjër Britanikë
Kanadë
Karaibe Holandë
Ishujt Kajman
Kolektiviteti i Shën Martinit
Kosta Rika
Kubë
Kuraçao
Dominica
Republika Domenikane
El Salvador
Grenlandë
Grenada
Guadeloupe
Guatemala
Haiti
Honduras
Xhamaika
Martinique
Meksikë
Montserrat
Nikaragua
Panama
Porto Riko
Shën Kitts dhe Nevis
Shën Lucia
Shën Pierre dhe Miquelon
Shën Vincent dhe Grenadinet
Saint-Barthélemy
Sint Maarten
Bahamas
Trinidad dhe Tobago
Turks dhe Caicos Islands
Ishujt e Virgjër të SHBA
Shtetet e Bashkuara