Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Exterior Door Character Brick

Ref. unike: ext_door_brick_os_single
Markë: JELD-WEN Northern Europe
Familja e produktit: Exterior doors
Grupi i produkteve: Character
Data e publikimit: 2019-01-24
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
"Character" is an exterior door range with unique design solutions. Its glass openings without strips and screws sets a new standard for design. Now you can create an entrance with a very stylish and self-expression. The finish, the concealed hinges, the solid construction and the patented design solutions also contribute to the exclusive feel that Character conveys.


Materiali kryesor: Wood
Materiali i mesëm: EPS
Projektuar në: Finland
Prodhuar në: Latvia

Kategoritë BIMobject: Doors - Door sets
IFC klasifikim: Door
Emri i UNSPSC: Doors
Kodi i UNSPSC: 301715
Uniclass 1.4 Kod: JL20
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Doors
Uniclass 2.0 Kod: PR-59-23
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Doorsets
Uniclass 2015 Kod: Pr_30_59_24
Uniclass 2015 Përshkrimi: Doorsets
NBS Reference Kod: 59-23
NBS Reference Përshkrimi: Doorsets
CSI MasterFormat 2014 Code: 08 10 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Doors and Frames
OmniClass Numër: 23-17 11 00
OmniClass Titull: Doors
CSI UniFormat II Code: B2030
CSI UniFormat II Title: Exterior Doors
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Estonia
  • Finland
  • Latvia
  • Lithuania
  • Russia

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar