Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Bridge 3-seater

Ref. unike: Bridge_3_seater
Markë: Kallin & Franzén AB
Familja e produktit: Bridge
Grupi i produkteve: Sofas
Gjersia (mm): 1840
Lartësi (mm): 820
Thellsia (mm): 790
Data e publikimit: 2019-06-05
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (4)

Low back 3-seater, with all detachable fabric, legs in massive birch, Nozagsprings in the seat frame gives the best seating comfort, seat and back cushions in foam and with extra long zippers, they are easy to remove, wash and put back in again.


Materiali kryesor: Fabric
Materiali i mesëm: Wood
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden
Pesha Neto (Kg): 40

Kategoritë BIMobject: Furniture - Sofas & Armchairs
IFC klasifikim: Furniture
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_50_12_81
Uniclass 2015 Përshkrimi: Sofas
NBS Reference Kod: 35-12-22
NBS Reference Përshkrimi: Domestic Chairs
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Finland
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

Furniture - Sofas & Armchairs

Emri Vlerë
Depth 790
Height 820
Width 1840

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar