Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Neo Therm LC: Commercial Modulating Condensing Boiler

Ref. unike: laars-000002
Markë: LAARS Heating Systems
Familja e produktit: Condensing Boilers
Grupi i produkteve: NeoTherm
Data e publikimit: 2012-02-13
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (4)
The new NeoTherm LC has many advanced features including, a large color touch screen, rotating lead lag system, indoor and outdoor installation, ultra low NOx emissions (10 ppm), 94% Thermal Efficiency, flexible venting and much more.


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Kaldaja
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • United States

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Boilers

Emri Vlerë
Heat Flow Rate 1,000 MBtu/hr ; 1200 MBtu/hr
Installation Method Floor Mounted

LAARS Heating Systems

Properties

Emri Vlerë
Gas Connection Size 1-1/2" | 2"
Voltage 120 V
Water Connection Size 2" | 2-1/2"
Air Inlet Connection Size 6" | 8"
Vent Outlet Connection Size 6" | 8"
Service Location Indoor | Outdoor
Energy Source Natural Gas | Propane Gas
Heat Exchanger Material Stainless Steel

BIMobject®