Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

U.H.E. “Ultra High Efficiency” - Commercial Water Heater - 119 Gallons

Ref. unike: laars-uhe-119
Markë: LAARS Heating Systems
Familja e produktit: Water Heaters
Grupi i produkteve: Ultra-High Efficiency Commercial Water Heater
Data e publikimit: 2020-01-17
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)

Utilizing exclusive designs and technologies, the Laars U.H.E. outperforms the competition when it comes to installation flexibility, quiet operation and, most importantly, efficiency.

First and foremost, Laars U.H.E. has a remarkable thermal efficiency rating as high as 99.1% – an unprecedented statistic that makes this line of commercial water heaters the most efficient in its class. In addition to this remarkable performance, Laars U.H.E. is second-to-none in installation flexibility. All models can vent vertically, horizontally and are also approved for unbalanced, direct-vent closed combustion applications.  

Very high efficiency, condensing water heater, with 119 gallon storage capacity and up to 499 MBH


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm:
Projektuar në: United States
Prodhuar në: United States

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ngrohës uji
IFC klasifikim: Boiler
Emri i UNSPSC: Commercial water heaters
Kodi i UNSPSC: 40101826
Uniclass 1.4 Kod: L71131
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Storage water heaters
Uniclass 2.0 Kod: PR-46-96-34
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Gas-Fired Storage Water Heaters
Uniclass 2015 Kod: Pr_60_60_96_34
Uniclass 2015 Përshkrimi: Gas-fired storage water heaters
NBS Reference Kod: 46-96-34
NBS Reference Përshkrimi: Gas-Fired Storage Water Heaters
OmniClass Numër: 23-31 29 00
OmniClass Titull: Hot Water Heaters
CSI UniFormat II Code: D20
CSI UniFormat II Title: PLUMBING
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • United States

BIMobject®