Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit here !

I agree
;

Heat recovery box for VRF PRHR033

Ref. unike: PRHMR033
Markë: LG ELECTRONICS
Familja e produktit: Accessory
Grupi i produkteve: VRF
Gjersia (mm): 786
Lartësi (mm): 218
Thellsia (mm): 657
Data e publikimit: 2018-07-19
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)
The HR box is an accessory used for heat recovery VRF system of 3 pipes (Multi V 5, Multi V S Heat Recovery.
It has 3 ports that allow maximum 24 indoors

The HR box is the VRF accessory directly involved in mode changing of indoor units, changing at request from heating to cooling and vice versa. The flexible installation allows parallel and serial connection


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm: Copper
Projektuar në: South Korea
Prodhuar në: South Korea
Pesha Neto (Kg): 16.7

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Kondicioner
IFC klasifikim: Air Terminal
Emri i UNSPSC: Air conditioners
Kodi i UNSPSC: 40101701
NBS Reference Kod: 65-80-05
NBS Reference Përshkrimi: Air Conditioning Systems
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • France
  • Italy
  • Netherlands
  • Spain
  • United Kingdom

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Air Conditioning

Emri Vlerë
Depth 657 mm
Height 218 mm
Material Steel
Weight 16.7 lb
Width 786 mm

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Material Steel

BIMobject®