Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Multi V5 UXA

Ref. unike: UXA
Markë: LG ELECTRONICS
Familja e produktit: Outdoor unit
Grupi i produkteve: VRF
Gjersia (mm): 930
Lartësi (mm): 1690
Thellsia (mm): 760
Data e publikimit: 2018-07-19
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
Outdoor unit, single module component of VRF system with a capacity range of 8HP - 10HP -12HP ; with nominal capacity cooling, heating [kW]
ARUM080LTE5 - 22.4kW Cooling, 25.2kW Heating
ARUM100LTE5 - 28kW Cooling, 31.5kW Heating
ARUM120LTE5 - 33.6kW Cooling, 37.8kW Heating

The MULTI V 5 is equipped with innovative Dual Sensing Control that monitors temperature and humidity levels to efficiently manage cooling and heating. Equipped with LG’s Ultimate Inverter Compressor and boasting a large capacity for outdoor units, the MULTI V 5 is a powerful climate control solution.


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm: Copper
Projektuar në: South Korea
Prodhuar në: South Korea
Pesha Neto (Kg): 215

Kategoritë BIMobject: HVAC - Air Conditioning
IFC klasifikim: Air Terminal
Emri i UNSPSC: Air conditioners
Kodi i UNSPSC: 40101701
NBS Reference Kod: 65-80-05
NBS Reference Përshkrimi: Air Conditioning Systems
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • France
  • Italy
  • Netherlands
  • Spain
  • United Kingdom

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Air Conditioning

Emri Vlerë
Cooling Capacity 33.6
Depth 760
Heating Capacity 37.8
Height 1690
Material Steel
Weight 215
Width 930

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar