Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Finiré® 4" Square LED Recessed Lighting, Downlight, Ivalo

Ref. unike: lutron-finire-square-downlight
Markë: Lutron Electronics
Familja e produktit: General Luminaries, Directional
Grupi i produkteve: Ivalo Collection
Data e publikimit: 2013-11-25
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
Guaranteed LED compatibility with industry best 1% Lutron dimming and Xicato light quality. 4" Downlight, wall wash and adjustable luminaires suitable for a variety of applications with round, square, trimmed or trimless apertures.
  • 15 W-34 W (700 lm-1000 lm) models providing light output equivalent to 60-75 W incandescent lighting
  • 95+ CRI LED module option and standard 83 (typical) CRI LED Module
  • Energy-compliant options meeting ENERGY STAR and California Title 24 standards
  • IC Airtight and Non-IC housings
  • 2700 K, 3000 K, 3500 K Color Temperatures
  • 50,000 hours rated LED system life (LED and driver) at 77 °F (25 °C)
  • 21, 30, 40, 59 degree field changeable beam spreads


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në: United States
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Lighting - Other
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • United States

BIMobject SEEK Properties

Lighting - Other

Emri Vlerë
Fixture Finish - Color Matte White ; Matte Black ; Stainless
Fixture Material 20 ga Steel
Lamp Type LED
Lamps - Total Wattage 15 ; 22 ; 34
Overall Length 4
Overall Width 4
Weight 4

Lutron Electronics

Properties

Emri Vlerë
Beam Angles 20 deg | 30 deg | 40 deg | 50 deg
Lens Frosted Glass | Micro Prism Solite | Clear Glass
Housing Non-IC | IC

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar