Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

EcoTouch® Insulation for Flexible Duct

Ref. unike: owenscorning-ecotouch
Markë: Owens Corning
Familja e produktit: Duct Insulation
Grupi i produkteve: EcoTouch®
Data e publikimit: 2018-12-18
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)

Owens Corning® EcoTouch® Insulation for Flexible Duct is a lightweight, flexible, resilient thermal and acoustical insulation made of inorganic glass fibers bonded with a thermosetting resin.

Features 

• Reduces equipment and air movement noise 

• Excellent thermal performance 

• Compression packaging speeds job site handling and installation 

• Easy fabrication 

• Made in the U.S.A.


Materiali kryesor: Fiber Glass
Materiali i mesëm:
Projektuar në: United States
Prodhuar në: United States

Kategoritë BIMobject: HVAC - Ductwork
Uniclass 1.4 Kod: L7561
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Ductwork, ducts
Uniclass 2.0 Kod: PR-24-24
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Ductwork
NBS Reference Kod: 24-24
NBS Reference Përshkrimi: Ductwork
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 07 00
CSI MasterFormat 2014 Title: HVAC Insulation
OmniClass Numër: 23-33 49 00
OmniClass Titull: HVAC Ductwork
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • United States

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Ductwork

Emri Vlerë
Description Flexible Duct Work
Material Fiber Glass
Outer Casing Material Plastic Jacket ; Aluminum Jacket

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar