Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

SD Clear K

Ref. unike: sd_clear_k
Markë: Profin
Familja e produktit: Clear
Grupi i produkteve: Glass sliding doors
Gjersia (mm): 5990
Lartësi (mm): 2990
Thellsia (mm): 195
Data e publikimit: 2015-06-30
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
The glass sliding doors in our Clear range feature a combination of sliding panes and fixed panes fitted directly to the casing. This solution provides uninterrupted, panoramic views. All light coming from the outside passes through the doors and into the room.

The design allows for very large radii, up to 2.5 metres, and accessible openings of up to 5 metres in width can be achieved with the M-model door.

The immaculately finished frames and casing are made of high-quality wood and will suit even the most stylistically challenging environments.

The Active range’s glass sliding doors offer the best thermal insulation and soundproofing characteristics available, and they have a U value of 0.73 W/(M2·K) in tests.


Materiali kryesor: Wood
Materiali i mesëm: Glass
Projektuar në: Finland
Prodhuar në: Finland
Pesha Neto (Kg): 50

Kategoritë BIMobject: Dyert - Rrëshqitje
IFC klasifikim: Door
Emri i UNSPSC: Doors
Kodi i UNSPSC: 301715
Uniclass 1.4 Kod: L411
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Doors

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar