Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

VANTAGE® Modulating - Modulating Unitary Infrared Heater

Ref. unike: robertsgordon-vantageCTH3-straight
Markë: Roberts-Gordon LLC
Familja e produktit: Fuel-Fired Heaters
Grupi i produkteve: VANTAGE® Modulating
Data e publikimit: 2018-10-11
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (6)

ROBERTS GORDON® VANTAGE® Modulating CTH3-Series infrared tube heater provide an energy efficient option for space heating and building comfort. Standard heater design provides adjustment of both fuel and combustion air. A modulating gas valve and variable speed blower allow the burner to operate at any input between 100% to 60% of the rated input. When the thermostat calls for heat, the infrared heater will modulate output accordingly to efficiently and comfortably satisfy the room temperature.


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm: Aluminium
Projektuar në: United States
Prodhuar në: United States

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ngrohës
Uniclass 2.0 Kod: PR-60-36-72
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Radiant Tube Heaters
Uniclass 2015 Kod: Pr_70_60_36_72
Uniclass 2015 Përshkrimi: Radiant tube heaters
NBS Reference Kod: 60-36-72
NBS Reference Përshkrimi: Radiant Tube Heaters
CSI MasterFormat 2014 Code: 23 55 23
CSI MasterFormat 2014 Title: Gas-Fired Radiant Heaters
OmniClass Numër: 23-33 15 17 13
OmniClass Titull: Fuel Fired HVAC Radiant Heaters
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • Mexico
  • United States

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Heaters

Emri Vlerë
Application Radiant Tube Heater
Fuel Natural Gas ; Propane
Input 80,000 ; 115,000 ; 150,000 ; 200,000
Mounting Ceiling Mounted

BIMobject®