(AUS) THE GAP 550 over countertop washbasin

THE GAP 550 overcountertop washbasin

Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Oceania
Samoa amerikane
Australi
Ishujt Cook
Fiji
Shtetet Federale të Mikronezisë
Guam
Kiribati
Ishujt Marshall
Ishujt Veriore të Marianës
Kaledonia e Re
Norfolk Island
Nauru
Niue
Zelanda e Re
Polinezia franceze
Papua Guinea e Re
Ishujt Pitcairn
Palau
Ishujt Solomon
Tokelau
Timor-Leste
Tonga
Tuvalu
Ishujt Minor Periferik të Shteteve të Bashkuara
Vanuatu
Wallis dhe Futuna
Samoa