Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

ELEMENT Single floorstanding WC with dual outlet

Ref. unike: 347577xx0
Markë: Roca
Familja e produktit: Element
Grupi i produkteve: TOILETS
Gjersia (mm): 550
Lartësi (mm): 400
Thellsia (mm): 370
Data e publikimit: 2016-01-01
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (7)
Single floorstanding WC with dual outlet


Materiali kryesor: Vitreous china
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Spain
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Tualeti
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 1.4 Kod: L7216
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Toilets
Uniclass 2.0 Kod: SS-35-65-90-97
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Wc Systems
NBS Reference Kod: 35-65-90-97
NBS Reference Përshkrimi: Wc Systems

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Toilets

Emri Vlerë
Bowl Height 400 mm
Colour White, Pergamon, Edelweiss or Graphit
Height 400 mm
Length 370 mm
Material Vitreous china
Mounting Floorstanding
Width 550 mm

COBie UK

UK.COBie.Component

UK.COBie.Component

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Length 370 mm
UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Colour White, Pergamon, Edelweiss or Graphit
Material Vitreous china

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar