Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

EVOL Basin mixer

Ref. unike: 5A3049C00
Markë: Roca
Familja e produktit: Evol
Grupi i produkteve: FAUCETS
Data e publikimit: 2016-10-03
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (7)
Basin mixer with pop-up waste, joystick operated


Materiali kryesor: Chrome
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Spain
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Sanitary - Taps & Mixers
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 1.4 Kod: L725111
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Mixer taps

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar