Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Rockfon Sonar dB 43

Ref. unike: uk-rockfon-Sonar-dB-43
Markë: Rockfon
Familja e produktit: Modular ceiling
Grupi i produkteve: Sonar dB43
Thellsia (mm): 40
Data e publikimit: 2018-08-10
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
Combines enhanced room-to-room sound insulation as well as a high level of sound absorption (Class A) for flexible office layouts where confidentiality is important
Made from a 40mm stone wool core with a high performance membrane on the back which reduces the transmission of noise from room-to-roomWide range of dimensions in concealed, semi-concealed and visible grid optionsLight weight sound insulating tile, easy to install and clean with a vacuum or damp cloth


Materiali kryesor: Stone Wool
Materiali i mesëm: Steel
Projektuar në: Denmark
Prodhuar në: Denmark

Kategoritë BIMobject: Construction - Ceilings
IFC klasifikim: Ceiling
Emri i UNSPSC: Ceiling panels
Kodi i UNSPSC: 30161602
Uniclass 1.4 Kod: L541
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Ceiling tiles
Uniclass 2.0 Kod: SS-20-25
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Ceiling And Soffit Systems
Uniclass 2015 Kod: Ss_30_25_22_90
Uniclass 2015 Përshkrimi: Unit/ modular suspended ceiling systems
NBS Reference Kod: 20-25
NBS Reference Përshkrimi: Ceiling And Soffit Systems
CSI MasterFormat 2014 Code: 09 51 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Acoustical Ceilings
OmniClass Numër: 23-15 13 21
OmniClass Titull: Ceiling Panels
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Belgium
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Finland
  • Germany
  • Netherlands
  • Norway
  • Poland
  • Sweden
  • Switzerland

BIMobject SEEK Properties

Construction - Ceilings

Emri Vlerë
Length 600 mm — 1800 mm
Material Stone Wool ; Steel
Panel Thickness 40
Shape Square
Width 300 mm — 625 mm

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar