Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Wieland Rally, Style Aspire

Ref. unike: sauder-013
Markë: Wieland
Familja e produktit: Lounge
Grupi i produkteve: Rally
Data e publikimit: 2015-02-18
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
Aspire’s arms are flared just a bit for the adventurous, adding sophistication and an element of high-style to an already welcoming chair. Aspire is part of the Rally Modular Seating Collection. Visit the Rally Collection page for features and benefits of the full line.

• Chair, loveseat and sofa widths
• One-arm option for modular configurations
• 5 foot style options, including sled base and casters
• Ganging system easily secures modular configurations
• Standard moisture barrier protects cushions from spills
• Fully renewable; easy removal and replacement of fabric and components
• 25-year warranty


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në: United States
Prodhuar në: United States

Kategoritë BIMobject: Mobilje - Kolltuk
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_50_51
Uniclass 2015 Përshkrimi: Medical chairs and couches
OmniClass Numër: 23-25 00 00
OmniClass Titull: Medical and Laboratory Equipment
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • United States

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar